Referenser

Restaurang Liljan 2012 - 

Sedan början av 2012 är jag en resident discjockey (Hus-DJ) på Restaurang Liljan Där har jag varit Rock-DJ på konserter med Mustasch, The Hives, Stiftelsen, Corroded, Hardcore Superstar mfl. Jag har spelat nischad musik på konserter som Punk till Asta Kask, Reggae till Kalle Baah, Svensk Partymusik till Snowstorm, Dödsmetal till Nifelheim samt Pop till Melody Club's konsert. Jag har även spelat på Partygolvet där blandningen är 70tal, 80tal, 90tal, Rock och Schlager. Jag har även vid flera tillfällen varit en s.k House-DJ, dvs spelat ny dansmusik, med inriktningen sådant som spelas på radio.
 
Jag är även Karaokevärd, ordnar frågesport och quizar samt är tekniker.
 
Tag gärna kontakt med någon på Liljan för mer info. Kontaktuppgifter hittar du på http://liljan.se/.
 
Patricia Westling's 40årsfest 2013

Tack Pape, tack vare dig och din perfekta ljussättning, fick vi till en grym stämning i lokalen :-). Rekommenderar verkligen dig till andra.

Karin Svensson's 40årsfest 2013
 
Vi hade jätteroligt. Pape var väldigt trevlig och professionell. Han spelade precis den musiken som gästerna ville höra, lite äldre musik i början av discot och avslutade med ny modern musik. Vi ville aldrig sluta dansa.
 
Rolf Andersson's 50årsfest 2013
 
Tack för en trevlig kväll. Du skapade en bra stämning i lokalen med dina fantastiska discoljus och lasrar. Ljuseffekterna under på golv och tak under middagen var riktigt mysiga. Uppskattade att du gärna tog emot en Spotifylista innan festen med önskemål på musik att spela.
 
 
Magnus och Anna's bröllop 2012
 
Mycket bra jobbat, vi tyckte väldigt mycket om hur du tog hand om gästernas och vårat önskemål på musik.

Comments