Pape.se‎ > ‎

Bröllop och privatfester

Bland det roligaste som finns är att få vara med och förgylla dagen för ett brudpar, någon som tagit studenten eller som fyller år. Att avsluta en sådan tillställning med ett underbart party med dansande personer i alla åldrar är ett stort privilegium för mig som DJ.

Ni har möjlighet att välja exakt hur ni vill att partyt skall vara. Ljud och ljus anpassas efter detta. Speltiden är mellan 22-02.

Till er fest har ni möjligheten att önska upp till 30 speciella låtar. Dessa används som en riktlinje för vilken typ av musik ni vill höra på festen. Det är viktigt att det är bröllopsparet eller värdens musiksmak som speglas i denna lista. Gäster kan komma och önska låtar under kvällen, men då det är eran kväll så är det framförallt ni som bestämmer vad som skall spelas. 

Innan festen träffas vi eller pratas vid i telefon där vi tillsammans diskuterar detaljer så som riggning, körschema, kontakt till toastmaster osv.

Förutom ljud, ljus och DJ har finns några övriga tjänster för att lyfta tillställningen.

Såpbubblor
Vill ni ha känslan av att komma ut i en drömvärld fylld av såpbubblor så hyr jag ut trådlösa såpbubbelmaskiner. Se exempel här >>

Det är väldigt vanligt att brudparet köper små såpbubblebehållare som gästerna skall blåsa när brudparet kommer ut ur kyrkan. Dessa är dyra och gästerna blir kladdiga. 

Bildspel till Middagen/Minglet
För att göra middagen eller minglet mer levande så gör jag underbart romantiska eller roliga bildspel. Se ett exempel här >>

Presentationspaket
I presentationspaketet ingår trådlös mikrofon, projektor samt projektorduk.

Stämningsljus
Stämningsljus för att belysa väggarna på middagen i valfri färg.
Se ett exempel här >>

Utökad speltid
Är gästerna extra danssugna eller vill ni att jag spelar musik på minglet? .

Övernattning
Är festen belägen längre än 6 mil från Borlänge så tillkommer en övernattningskostnad på 1.000kr alternativt så skall sängplats ordnas i närheten av festen, exempelvis ett hotellrum. Vid övernattning tillkommer även någon slags förtäring innan festen.

Kontakta mig för ett prisförslag på info@pape.se eller 070-68 86 296.

Gå gärna även in och gilla mig på Facebook.