Pape.se‎ > ‎

Bröllop och privatfester

Bland det roligaste som finns är att få vara med och förgylla dagen för ett brudpar, någon som tagit studenten eller fyller jämnt. Att avsluta en sådan tillställning med ett underbart party med dansande personer i alla åldrar är ett stort privilegium för mig som DJ.

Min grundkostnad för en sådan fest är 6.000kr ink moms. Då ingår ljud och ljus för upp till 80 personer i en mindre lokal med en speltid mellan 22-02. Riggning av ljud och ljus tar ca 1.5 timme. 

Bild på hur mitt paket ser ut ser ni här bredvid. Det tar upp 4x2m's utrymme. Jag klarar mig med ett 220V/16A uttag till hela paketet. Finns inte 4x2m's utrymme så har jag en mindre anläggning att ta med. 

Se hur grundpaketet ser ut här: https://youtu.be/INiUe8IZZfk

I grundpaketet ingår även möjligheten att önska upp till 30 speciella låtar. Dessa används som en riktlinje för vilken typ av musik ni vill höra på festen. Det är viktigt att det är bröllopsparet eller värdens musiksmak som speglas i denna lista. Gäster kan givetvis under kvällen komma och önska låtar, men då det är eran kväll så är det framförallt ni som bestämmer vad som skall spelas. Är det någon speciell typ av musik eller grupp ni inte vill höra under festen så informera gärna om detta innan. Önskelistan får inte ändras med mindre än en vecka kvar inför festen.

Rökmaskin ingår i grundpaketet. Får vi lov att använda en sådan för lokalen så lyfter den hela upplevelsen genom att den vattenbaserade röken fångar upp discoljusen och förgyller festen ytterligare. Röken är givetvis luktfri och orsakar ingen allergi.

Betalningen för spelningen skall vara gjord innan festen börjar. Lämpligt tillfälle är vid riggningen av ljud och ljus alternativt någon dag i förväg.

Eventuella övriga kostnader som kan tillkomma:

Extra häftigt ljus
Vill ni ha det lilla extra under kvällen så lägger vi till en häftig lasereffekt och ett stroboskop. 1.000kr kostar detta paketet. Se exempel på detta ljus 4:49 in i denna film: https://youtu.be/INiUe8IZZfk&t=289s

Såpbubblor
Vill ni ha känslan av att komma ut i en drömvärld fylld av såpbubblor så hyr jag ut 2 st såpbubblemaskiner för 500kr. Det är väldigt vanligt att brudparet köper små såpbubblebehållare som gästerna skall blåsa när brudparet kommer ut ur kyrkan. Dessa är dyra och gästerna blir kladdiga. 

Låtönskemål
Har ni extra många önskelåtar så kan ni köpa till 30 extra önskelåtar för 500kr. Denna kostnad tillkommer då det inte är säkert att jag köpt alla de önskelåtar ni vill höra. 
 
Utökad speltid
Är gästerna extra danssugna så kan mer speltid köpas till. Utökad speltid kan läggas till under kvällen och betalas omgående.

500kr per påbörjad timme före kl 22.
1.000kr per påbörjad timme efter kl 02.

Resekostnad och övernattning
Milersättning på 30 kr milen tillkommer. Tänk på att vid eventuell uppsättning annan dag än festdagen så tillkommer resekostnad för den dagen.

Är festen belägen längre än 6 mil från Borlänge så tillkommer en övernattningskostnad på 1.000kr alternativt så skall sängplats ordnas i närheten av festen, exempelvis ett hotellrum. Vid övernattning tillkommer även någon slags förtäring innan festen.

Presentationspaket
I presentationspaketet ingår trådlös mikrofon, projektor samt projektorduk för en kostnad av 1.000kr.

Stämningsljus
Hyra av stämningsljus för att belysa väggarna på middagen i valfri färg 1.000kr

Kontakta mig via info@pape.se eller 070-68 86 296.

Kika gärna in och gilla mig på Facebook eller på Google+

Titta gärna på mina videos från mina spelningar på Youtube för att få en uppfattning hur partyt kommer se ut.

 DJ Discjockey Borlänge Stockholm Bröllop privatfest Dalarna